Om Os

Velkommen til Bruuns Baghaver. Nyd vores marmelader, syltetøj, saft, geléer og frugtsennep, der smager af gode familietraditioner. Vi håndplukker, producerer og sælger kun det bedste fra naturens skatkammer. 

Der findes intet bedre end at plukke bær med familien om sommeren og sammen lave marmelade, som kan nydes hele året rundt. Det har min familie og jeg gjort gennem flere årtier, og opskrifter og metoder er blevet videregivet gennem generationer. Disse fantastiske barndomsminder og traditioner har jeg bragt videre til mine børn, og i 2022 etablerede vi Bruuns Baghaver. 

I dag består vores sortiment af over 20 forskellige marmelader, syltetøj, geléer, safte og frugtsennep, som kan nydes alene eller i madlavningen. Der er noget for enhver smag. Prøv den klassiske jordbærmarmelade, kirsebærsovs og æblegløgg. Eller spring ud i nogle af vores specialiteter som vild gul Mirabelle Marmelade, Figenmarmelade på danske figner fra Amager eller Paradisæblegélé. 

Vi høster især lokalt og i sæson. Vi sætter en stor ære i at tilbyde de bedste smagsoplevelser fra forårets, sommerens, efterårets høst. Vi håndplukker jordbær, brombær, hindbær, tyttebær, blåbær, kirsebær, stikkelsbær, havtorn, mirabeller og figner fra lokale haver, skove og økologiske landbrug i Danmark, Sverige og Norge. Vi anvender skånsomme fremstillingsprocesser og alle vores produkter er fremstillet af os her i Danmark. 

Vi tilstræber at indholdet i vores produkter er økologisk og så lokalt som muligt. Det er derfor vigtigt for os at vide, hvor de enkelte ingredienser kommer fra og om muligt er økologiske.

Vores marmelader har et meget højt frugtindhold og indeholder altid økologisk rørsukker eller lokal honning, naturlig frugtpektin, økologiske citroner eller siciliansk citronsaft, som styrker den naturlige konservering. Smagen af vores marmelader kan genkendes på den friske frugtsmag, der fuldendes med vanilje, vi selv skaffer fra 3 små familiedrevne  landbrug på Nord-Bali. 

Udover vores marmelader og syltetøj, har vi udviklet geléer, frugtsennep og saft, der komplimenterer  årstiderne og giver et pift til ethvert måltid. Vores frugtsennep’er har en smag af sødme, syrlighed og krydret varme. Vores traditionelle danske safte er lavet af hyldeblomster og solbær, som vi har plukket her på Sjælland. De kan blandes op, og nydes i iskolde sommerdrinks eller drikkes varme på en vinterdag. Vores klassiske krydderier som Vild Timian, Vild Oregano og Vild Basilikum giver ekstra forkælelse til smagsløgene.

Hvis du deler vores passion, er nysgerrig eller har gode ideer til et samarbejde, så kontakt os via mail eller mød os på Grønt Marked hver søndag. Del også gerne dine oplevelser med vores produkter på Instagram og Facebook. 


Carsten Christian Bruun
Grundlægger og marmelade entusiast

 

KONTAKT

bruunsbaghaver@gmail.com